Kızılay, Sümer 1 Sokak'ta dün akşam Kulüp sahibi Mehmet Emire ile müteahhit Hüseyin Çelik'in silahla vurularak hayatını kaybetmesiyle ilgili zanlı Haydar S., Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Sezenler Sokak'ta bir lokantada yakalandı. 

Kendisi hakkında 'eşcinsel' olduğu yönünde söylenti çıkaranların, bir yıl önce kumarda kaybettiği 50 bin TL yüzünden dargın olduğu ancak daha sonra barıştığı arkadaşları Mehmet Emire ile Hüseyin Çelik olduğunu tespit eden Haydar S., arkadaşlarının bu şakası üzerine, bir özel hastane ile bir devlet hastanesine giderek 'eşcinsel' olmadığına yönelik iki rapor aldı. Zanlının arkadaşlarına 'Ben bu raporları size vereceğim, cümle aleme okuyacaksınız. Yoksa sizi öldürürüm' diyerek tepki gösterdiği öğrenildi.

Emire ve Çelik'i olay yerindeki kahvehaneye çağıran Haydar S.'nin yanındaki raporları masaya vurarak 'Şah mat' dediği ve masadakilerin gülmesi üzerine Emire ve Çelik'e kurşun yağdırarak olay yerinden kaçtığı belirlendi. Zanlı polis sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.