AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, ''Birlikte başlattığımız büyük yatırımların tamamlanması için tekrar oylarınıza talibim'' dedi.
Ertürk, Nazilli Öğretmen Evi'nde düzenlenen toplantıda, partililere hitaben yaptığı konuşmada, 2003 yılından bu yana Aydın ve Nazilli'ye çok sayıda eserler kazandırdıklarını belirtti.
Halen bölgede yatırım çalışmalarının sürdüğünü anlatan Ertürk, şöyle devam etti:
''Nazilli'de 400 yataklı Bölge Devlet Hastanesi, Dandalaz Barajı inşaatı hızla devam ediyor. Aydın genelinde de pek çok yatırım sürüyor. Bu yatırımlarımızın hızla devam etmesi ve açılışlarını da görmek için uygun görürseniz ben tekrar oylarınıza talip olmak istiyorum. Milletvekilliğim dönemimde Nazilli başta olmak üzere Aydın il genelinde sayısız eserler kazandırdık. Kazandırmaya da devam ediyoruz. Ben görev sürem boyunca Nazilli'de görev yapan eski ve yeni ilçe Başkanlarımıza yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza yol arkadaşlarımızın tümüne, öz verili çalışmaları nedeni ile teşekkür ediyorum. Siyaset insanlarımıza hizmet için vardır. AK Parti iktidarı içinde tekrar çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Torba Yasa adını verdiğimiz kanunumuzu çıkardık. Kanunumuz Cumhurbaşkanımızın imzası ile yürürlüğe girdi. Biz yığınları bir araya getirerek siyaset yapmıyoruz. Dökme kalabalıklar yapmıyoruz.''
Ertürk, son olarak bir anket sonucuna göre ülke genelinde AK Parti'nin 46.8, CHP 26.7 ve MHP'de 10.4 olarak gözüktüğünü ifade ederek ''Şu anda 3 parti barajı aşabiliyor. Tabi ilerde bu durum nasıl olur bilemiyorum. MHP sınırda gözüküyor'' diye konuştu.