İftar yemeğine AK Parti İlçe Başkanı Ersin Esenlik ve yönetim kurulu üyeleri ile işadamları katıldılar.
İftarda konuşan Ahmet Ertürk, Nazilli sevdalısı olduklarını söyleyerek, “Nazilli için, Aydın ve diğer ilçelerimiz için, memleketimiz için çalışıyoruz. Bölgemizde TOKİ"nin okul, hastane, ev yani toplu konut, iş merkezleri, toplum merkezleri yapmasından yanayız. Şu anda TOKİ Nazilli"de Menderes Anadolu Lisesi binasını tamamladı. Prof. Muammer Aksoy Mahallesi"nde toplum merkezi yapıyor. 500 yataklı bölge hastanemizin inşaatına başladı. Şu anda temel kazı çalışmalarını sürdürüyor. Her şey iyi gidiyor. Önümüzdeki günlerde Nazilli"miz eski yıllarda olduğu gibi yine bölgenin parlayan yıldızı olacaktır. Biz Nazilli"nin kaynaklarını iyi kullanmak istiyoruz” dedi.
AK Parti olarak Anayasa oylamasındaki dik duruşlarından hiçbir zaman hiçbir zaman vazgeçmeyeceklerini belirten Ertürk, “Biz diğer dernek ve büyük sivil toplum kuruluşlarımızın da dik duruş sergilemelerini bekliyoruz. Bunun bir seçim olmadığını, Anayasa değişikliği için bir referandum oylaması olduğunun halkımız tarafından bilinmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.
"AYDIN GERÇEKTEN ZOR BİR İL"
Aydın"ın çok zor bir il olduğunun altını çizen Milletvekili Ertürk, “Hepinizin de bildiği gibi geçtiğimiz yıllarda yine halk oylamasında ülke genelinde 7 ilimizde hayır çıkmıştı. Bunların içerisinde Aydın ilimizde vardı. Siyaset gönüllülük esasına göre yapılıyor. Şimdi bizler ve sizler iş adamları olarak halkımıza neden hayır, neden evet diyeceğimizi gece-gündüz anlatmalıyız. Halkımız bunu bilmelidir. Çünkü referandum tüm ülkemizi yakından ilgilendirmektedir. Bu referandum bir parti meselesi değildir. Ülkemizin geleceğini ilgilendiren bir konudur” şeklinde konuştu.