Hürriyet Gazetesi'nde Saygı Öztürk imzası ile yayınlanan habere göre. ilaç içen genç kız, midesi yıkanarak kurtarıldı. Annesi Muzaffer Ersöz ile babasının anjiyo yapıldığı hastaneye gelen Fulya Ersöz, vefat eden bir hastanın yakınlarının ağladığına tanık oldu. Annesine, "Babam da ölecek, babam da bunun gibi ölecek" diye sinir krizi geçiren Ersöz, güçlükle yatıştırıldı.

Annesi ile jandarma sosyal tesislerinde kalan Fulya Ersöz, annesinin, "Kızım hastaneye sen gelme. Biraz dinlen" demesi üzerine, dün babasının yattığı hastaneye gitmedi. Annesinin ayrılmasından sonra, Fulya Ersöz, saat 11.00 civarında annesine gönderdiği mesajda şunları yazdı: "Ben artık tükendim. Yaşadığım her saniye bana işkence. Benim için üzülmeyin, ağlamayın, ben rahat öleceğim. Rahat etsinler artık. Bitti. Babam size emanet."

Bu mesajının ardından telefonunu kapatan kızına ulaşamayan anne, kaldığı sosyal tesisteki görevlilerden yardım istedi. Funda"nın odasına girildiğinde ilaç içtiği ve kendinden geçmiş bir vaziyette olduğu görüldü. Ersöz, hemen Haydarpaşa GATA"ya kaldırıldı. Midesi yıkandıktan sonra da uyutuldu ve tedaviye başlanması kararlaştırıldı.