Hadise"nin "Düm Tek Tek" şarkısının klibini çeken Metin Arolat, "Şimdi Hadise"nin klibi bana teklif edildiğine göre ne çekeceğim de doğal olarak bilinir. Ben erotizmi severim" dedi.

Eurovision temsilcimiz Hadise"nin "Düm Tek Tek" şarkısına çekilen klibiyle ilgili tartışmalar sürüyor. Klibin, TRT tarafından "erotik" bulunduğu ve beğenilmediğini ima eden açıklamalar üzerine gözler, klibin yönetmeni Metin Arolat"a çevrildi... Arolat şunları söyledi: "Benim nasıl klip çektiğim ortadadır... Ben, ucuz ve basit olmadığı sürece erotizmi estetik bulan ve seven biriyim. Hadise"nin klibi bana teklif edildiğine göre ne çekeceğim de doğal olarak bilinir. Hadise"nin sahnesi, klipleri, giydiği kostümler de biliniyor. Hadise ile benim bir araya gelişimden ortaya nasıl farklı bir şey çıkabilir ki? Üstelik ben, erotizm dozunu olabildiğince aşağıda tutmaya çalıştım, Eurovision"da Hadise"nin sahne şovunun önüne geçmemesi için. Düşündüğüm tek şey budur. "

Arolat, klibi üç ayrı versiyon olarak çektiklerini de belirterek, "Üç ayrı versiyon derken, üç ayrı klip çekmedik. Yine aynı görüntüler var. Ancak bir tanesinde ritm daha fazla, diğerinde yüz gibi yakın planlar. Fazla kalça, göğüs falan görmedik. Daha uzak çekimler var ama kıyafetler yine aynı. Üçüncü versiyon ise internete düşen versiyon. TRT"nin beğenmediği de sanırım bu. Çünkü diğer ikisini daha izlemediler diye biliyorum. Onları da izleyince ne diyecekler ben de merak ediyorum. Yine beğenmezlerse asla yeni bir klip çekmem. Çünkü ben çok beğendim. Özellikle internete düşen en beğendiğimdir" dedi.


HÜRRİYET