Klibin gerekirse “100 kere bile” çekileceğini belirten bir yetkili, “Zaten kendileri de beğenmemiş” dedi. Ancak klibin yönetmeni Arolat farklı konuştu: Hadise klibi görünce sevinçten gözleri doldu. Yeni bir klibe gerek yok

TRT ile Hadise arasındaki klip krizi, karşılıklı açıklamalarla tırmanışa geçti. Klip yasağı ile ilgili aradığımız bir TRT yetkilisi geri adım atmalarının söz konusu olmadığını belirterek VATAN"a şunları söyledi:

“İlla çekilen ilk klip yayınlanacak diye bir şey yok. Klibi uluslararası bir arenaya götürüyoruz. Hemen al sana şu klibi diye bir şey olur mu. En iyisini götüreceğiz. Tekrar tekrar çekeceğiz, gerekirse 15 kere 20 kere 100 kere çekeceğiz, sınır yok. Klibin yeniden çekileceğini Hadise"nin ekibi de biliyordu. Deneme klibi bu. Bunu internete sızdırmışlar ama, bu ne bizim ne de onların onayladığı klip değil. TRT son yılların en iddialı Eurovision çıkışını yapıyor neden hemen ilk klibi yayınlasın. O bir kere Hadise"nin klibi değil Türkiye"nin klibi. Hepimizi temsil eden bir klip.”

Aynı yetkili, klibin kıyafetle ilgisinin bulunmadığını belirterek “Hadise 1 Ocak"taki klibinde tesettürlü müydü orada da açıktı. Onu da TRT onaylamıştı. TRT "nin eğer kıyafetle ilgili bir sorunu olsaydı Hadise"nin o klibi de yayınlanamazdı. Oradaki göğüs dekoltesini biliyorsunuz sonuçta. Şu ana kadar Eurovision"a kapalı sanatçı gitmedi. Her giden sanatçı bir şekilde erotik oluyor. Biz klibi beğenmedik. Hadise de beğenmedi” dedi.

Şirketi farklı konuştu

Hadise"nin menajerlik şirketi ise dün şu açıklamayı yaptı: “Anlaşma gereği klip versiyonları TRT"ye teslim edilmiştir. Ancak montaj çalışmaları devam etmektedir. Bu süreç içerisinde 3 farklı klip montajı hazırlanmıştır. Şu an bilinen ve yayınlanan görüntüler TRT kurumunun onayına sunulan klip versiyonlarından sadece 1 tanesidir. Nitekim görüldüğü üzere gerek görüntü kalitesi son halini yansıtmamaktadır. Çalışmalar devam etmektedir. En kısa zamanda gerçek klip TRT tarafından kamuoyunun bilgilerine sunulacaktır. TRT kurumunun sanatsal üretkenliğini kısıtlayıcı herhangi bir tavır ve yaptırımı olmamıştır.”

Hadise klibi çok beğenmişti

Klibin yönetmeni Metin Arolat: Klibi üç versiyon çektim. Hadise klibi alkışlar eşliğinde izledi hatta gözleri doldu. "Şu ana kadar izlediğim en güzel klibim" dedi. Hatta mesajlaştık, yer yerinden oynayacak diye. O mesajlar da ben de duruyor. TRT"nin kliple ilgili neyi beğenmediğini anlamadım. Bunu Hadise"ye de sorabilirsiniz. Hadise beğenmeseydi klip TRT"ye sunulabilir miydi? Klip hepimizin içine sindi. Yeni bir klip çekmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Bana yeni bir klip istenmesinin sebebini anlatırlarsa o zaman çekip çekmeyeceğime karar veririm. Bu klipte öyle erotik bir şey yok.