AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat Uçkaç-Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Adayı Ferda Çağlar Erkut tüm gününü İncirliova esnafına ayırarak 12 Haziran’a kadar sıkılmadık el kalmayacak sözündeki kararını bir kez daha gösterdi.

CHP’li aday Erkut, CHP İncirliova İlçe Başkanı Deniz Gül ve CHP İncirliova Kadın Kolları Başkanı Tülin Aydın ve Kadın Kolları üyeleri ile birlikte  tüm gün esnafı dolaşıp, sohbet eden ve sorun dinleyen Erkut, İncirliova’da ayak basmadık esnaf dükkanı bırakmadı.Esnaf ziyareti sırasında Demokrat Parti Aydın Milletvekili Adayı Seda Kanat ile karşılaşan Erkut, Kanat ile bir süre sohbet etti ve iki aday da birbirlerine başarılar dilediler.

Esnaf ziyaretinin ardından Erkut, İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay’ı ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Orbay, “İnşallah Ferda Hanım’ı 12 Haziran günü Meclise göndereceğiz” dedi.

Aynı günün akşamını da İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay,CHP İlçe Başkanı Deniz Gül, Kadın Kolları Başkanı Tülin Aydın, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarından çok sayıda partili ile birlikte İncirliova’nın Hacı Ali Obası ve Yazıdere köylerini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayı Erkut hükümete yüklendi. Erkut, “Sınavlar tam bir fiyasko. Hangi sınavın altında ne çıkacak diye bakıyoruz. Kul hakkından bahsediyorlar. Bunca öğrencinin hakkını nasıl verecekler bilemiyorum. Yenipazar M.Y.O’da hocalık yaparken öğrencilerim bana üniversite bitince nerede iş bulacağız hocam sonumuz ne olacak diye soruyorlardı. Üniversiteliler dahi bunları diyebiliyorsa gerisini siz düşünün. Kanalİstanbul diye çılgın proje çıkarttılar. Gerçekten çok çılgın. Hayal satıyorlar. 2,5 aylık bebek açlıktan ölürken bu neyin projesi? Bizler üreten insan olarak hak ettiğimizi almak zorundayız. Fakat yarınımızın ne olacağını bilmiyoruz. Çitçilerimiz rahat bir nefes alsın istiyoruz. Bunun içinde CHP iktidarında çitçimizin üretimde kullandığı geçmiş döneme ait borcu varsa sileceğiz. Bu sayede çitçimiz rahat bir nefes alacak” şeklinde konuştu.

i-(9).jpg

i-(22).jpg

i-(96).jpg

i-(80).jpg

i-(49).jpg

i-(60).jpg

i-(149).jpg

i-(158).jpg