AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat Uçkaç-CHP’li vekil adayı Erkut,Germencik Belediye Başkanı Ahmet Yavaşoğlu’nun eşi Hatice Yavaşoğlu, CHP İlçe Başkanı Recai Yılmaz,Geçnlik Kolları ve Kadın Kollarından bir grup partili ile Germencik’e bağlı Bozköy ve Dağkaraağaç köylerini ziyaret etti.
Gittiği heryerde milletvekili adaylığından çok milletvekili gibi karşılanan Ferda Cağlar Erkut, Dağkaraağaç köyünde köyün kadınları ve çocukları tarafından çiçeklerle karşılandı.Gördüğü yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Erkut, “Tüm Karaağaç köylülerine çok teşekkür ederim. Beni kendilerinden biriymiş gibi samimi karşınız ki zaten ben de sizlerden biriyim. Nazilli’de çırçır fabrikamız var. Çiftçinin dertlerini benden iyi kimse bilemez. Tarım artık para etmiyor, ettirilmiyor. Mazottaki özel tüketim vergisini kaldıracağız. Bundan 7 sene önce pamuk müstahsillerim  kaldırdıkları hasatla çocuklarını evlendiriyor, sünnet ettiriyor ve tüm yıl boyunca rahat bir şekilde geçinebiliyordu. Bu durum artık ileride çocuklarımıza anlatabileceğimiz bir anı oldu. Bizlerde bu durumun daha da vahim olmaması için sizlerin Ankara’daki sesi olmak istiyoruz. CHP olarak yandaş değil vatandaş kazansın istiyoruz” dedi. 
Dağkaraağaç köyü ziyareti sonrası Bozköy’e giden CHP’li aday Erkut, burada askerden birkaç saat önce gelen bir vatandaşın evindeki sevince ortak oldu. Burada kendisine özel asker sofrası hazırlanan Ferda Çağlar Erkut partili bayanlar ile akşam yemeği yedi. Yemek sonrası terhis olan askere, “Hoş geldin, inşallah CHP iktidara gelecek ve bizim dönemimizde askerlik hem kısalacak hem de üniversite okuyan öğrenciler yaz tatillerinde askerlik hizmetlerini yerine getirebilecekler. Senden sonra askere gidecek olanlar için, senin de oyuna talibiz” dedi.
Köy kahvesinde kısa bir konuşma yapan Ferda Çağlar Erkut, CHP’nin tarıma yönelik projelerinden bahsederken, “Sosyal Devlet’te zaten bizim vereceğimz 600 TL zaten var. Bunu devlet zaten vermek zorunda. Şu andaki hükümetimiz direk para olarak değil un,tuz,nohutmercimek, yağ gibi ürünlerden paketler yaparak dağıtıyor. Bizler istiyoruz ki bunun dağıtımı için de onca para harcanacağına direk ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hesaplarına yatıralım. Vatandaşımızda gidip nereden ne istiyorsa alsın” şeklinde konuştu.
28.20110510103028.jpg
29.jpg