Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) geçtiğimiz Pazar günü yapılan ön seçim çalışmalarını tamamladıktan sonra tek vücut olarak seçim çalışmalarına hız verdi.
Tek başına iktidar olma sloganıyla hareket eden Aydınlı adaylar, her fırsatta buluştukları basın mensuplarına destek vermeleri çağrısında bulundular. CHP Aydın Milletvekili Aday adaylarından Ferda Çağlar Erkut, ön seçim değerlendirmesinin ardından tek vücut olarak çalışmaya başladıklarını ifade ederek “Çıtasını yükselten CHP tek başına iktidar olmaya aday” dedi.
Sümerpark Lara Restoranda basın mensupları ile toplantı yapan CHP Aydın Milletvekili Aday adayı Ferda Çağlar Erkut, çıtayı yükselterek çalışmalara hız verdiklerini ifade etti. Erkut “CHP Aydın Milletvekili adayları olarak bundan sonraki hedefimiz Aydınlı hemşerilerimizin oylarına talip olmaktır. Aydın’ın 496 köyüne ulaşarak halkımızdan CHP’ye destek vermesini isteyeceğiz. Hedefimiz çıtayı yüksek tutarak iktidara hep birlikte ulaşmaktır. Bizim için sıralama önemli değil. Bundan böyle bireysel değil Aydın’da 7 aday, Türkiye genelinde de 550 aday olarak en iyiyi yapmak ve hedefimize ulaşmak istiyoruz. Tek vücut olma zamanıdır diyerek 37 aday adayı olarak girdiğimiz ön seçimden çıkan 7 adayımızla birlikte iktidarın milletvekili olarak ülkemize hizmet etmek istiyoruz. 21 bin üyeyle yaptığımız ve örnek olduğumuz ön seçimdeki gibi başarılı bir seçim kampanyası ile tek başına iktidarın yolu Cumhuriyet Halk Partisinden geçiyor. Tüm halkımızı aydınlık geleceğe taşıyacak partimize destek olmaya çağırıyoruz” dedi.