Cassio Lincoln"ün şovu sevinç yarattı, Mehmet Topal ve Barış orta sahadaki sorunları çözebileceklerini kanıtladı

Futbolcular, UEFA"da finale daha çok inanmaya başladı, Üstünel, “Boğaziçi Köprüsü"ne yaklaştık” yorumunu yaptı

UEFA Kupası B Grubu"nun 4. maçında Hertha Berlin"i Almanya"da dize getirerek üst tura yükselmeyi garantileyen Galatasaray bayramı erken yaşamaya başladı.
Alman rakibi karşısında baştan sona üstün bir futbol ortaya koyarak bileğinin hakkıyla galibiyete ulaşan sarı-kırmızılı takımda moraller tavan yaparken, devre arası gönderilebileceği ileri sürülen Teknik Direktör Michael Skibbe yeniden güvenoyu aldı. Skibbe"nin takımda işlerin yolunda gitmesi halinde sezon sonuna kadar görevine devam edeceği vurgulandı.
Teknik heyetin yaptığı jestle kaptan olarak sahaya çıkan Cassio Lincoln"ün maçta mükemmel bir futbol oynaması büyük sevinç yarattı. Brezilyalı yıldıza adeta hayran kalan yöneticiler, sakatlıkları düzelerek sahalara geri dönen Mehmet Topal ve Barış"ın performansından da çok memnun kaldı. Skibbe"nin, Mehmet Topal ve Barış"a orta sahada birlikte forma vermeye devam edeceği kaydedildi.

Polat: Müthiş oynadınız
Sarı-kırmızılı futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler, Hertha zaferiyle Başkan Adnan Polat"ın sezon başında açıkladığı UEFA Kupası"nda final hedefine daha fazla inanmaya başladı. Başkan Polat maçtan sonra soyunma odasına inerek, “Hepinize helal olsun. Müthiş oynadınız” diyerek oyunculara teşekkür ederken, futbol şubesinden sorumlu yönetici Haldun Üstünel, hedefin final olduğunu söyledi.
Almanya"ya çok inançlı gittiklerini belirten Üstünel, “Hedefimizi sezon başında koymuştuk ve emin adımlarla ilerliyoruz. Önemli bir süreçteyiz. Boğaziçi Köprüsü"ne yaklaştık” diyerek Şükrü Saracoğlu Stadı"nda oynanacak final maçını işaret etti.
Cim-Bom"un genç yıldızı Arda ise grubu lider bitirmek istediklerini dile getirdi. Başarılı futbolcu, “Oynadığımız futbolla, karakterimizi sahaya koyduk. Umarım Metalist son maçta puan kaybeder ve biz de grup lideri çıkarız. Final ülkemizde ve güzel bir statta oynanacak. Orada oynamak bize keyif verir. Bunu yapabilmek için elimizden geleni ortaya koyacağız, final oynamak isteriz” ifadelerini kullandı.

"Karar teknik heyetin"
Futbol şubesinden sorumlu yönetici Haldun Üstünel, Lincoln"ün, Hertha Berlin maçına kaptan çıkmasının teknik heyetin kararı olduğunu açıkladı. Bu kararı yönetimin vermediğini belirten Üstünel, “Öyle olması gerekiyordu. Lincoln de sorumluluğunu çok iyi taşıdı” dedi. Lincoln"ün zaman zaman ağır eleştirilere hedef olduğuna da dikkat çeken sarı-kırmızılı yönetici, “Bu yıldız oyuncuların Türkiye"ye getirilmesi çok zor. Ama bu kadar çabuk, haksız şekilde bu tip oyuncuların üzerinde baskı kurulmaması lazım. Bununla ilgili tüm önlemleri alacağız. Bir oyuncunun moralini bu kadar kolay bozamazsınız. Bunlar bizleri üzüyor” diye konuştu.