Terk edilmeyi gururuna yediremeyen adam, sabaha karşı parkta buluştuğu genç kadını göğsünden tek kurşunla vurarak öldürdü.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde sabaha karşı meydana gelen olayda kamyon şoförü Ayhan Güven (41), bir süredir birlikte yaşadığı 2 çocuk annesi Serpil Çayıroğlu'nu (27) kendisinden ayrılmak istemesi üzerine öldürdü. Ayhan Güven, 2 yıl önce, bir restoranda çalışan Serpil Çayıroğlu ile birlikte yaşamaya başladı. İçkili restorandaki işini bırakan genç kadının tekrar çalışmak istemesi üzerine ikili arasında tartışma yaşanmaya başladı. Güven'in evinden ayrılan Çayıroğlu, garson olarak tekrar çalışmaya başlayıp, cep telefonundan sevgilisine "Senden ayrılıp kendime yeni bir hayat kuracağım" mesajı gönderdi. Bu mesaj üzerine öfkelenen Ayhan Güven, "Benden ayrılırsan seni öldürürüm" diye cevap yazdı. Genç kadın da bu mesaja "Erkeksen öldürürsün, gel parkta oturuyorum" cevabı verdi.

TEK KURŞUNLA ÖLDÜRDÜ

Sabah 04.30 sıralarında Kızyakup mahallesindeki Kamberler parkına giden Ayhan Güven, burada Çayıroğlu ile bir süre tartıştı. Genç kadının kendisinden ayrılmakta kararlı olduğunu gören Güven, silahını çıkartarak genç kadına tek el ateş etti. Yakın mesafeden göğsünden vurulan Çayıroğlu, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaçan Güven ise kısa sürede polis tarafından silahıyla birlikte yakalanarak gözaltına alındı./sabah