Bir yılı daha geride bırakırken, aynaya baktığınızda saçlı ve formda halinizi mi özlüyorsunuz? Üzülmeyin, yalnız değilsiniz…

25 yaş grubundaki erkeklerin %25’inde saç dökülmesi görülürken 40 yaş üzeri erkeklerde ise saç dökülmesi görülme oranı %50′ye çıkıyor. Erkekler yaşla birlikte saçlarını kaybettikleri yetmezmiş gibi aynı zamanda bölgesel yağlanma sorunuyla da karşılaşıyorlar. Ayrıca 30’lu yaşlardan sonra her üç erkekten ikisi özellikle bel çevresinde bölgesel yağlanma yaşıyor. Yani dökülen saçlara bel simidi eşlik ediyor.

Saç dökülmesi her yaşta erkekte özgüven azalmasına ve kaygıya neden olabiliyor. Saç dökülmesi yaşayan erkeklerin yaşlı, güçsüz ya da başarısız olarak algılanma kaygıları iş ve özel hayatlarını olumsuz etkileyebiliyor.

Bunun yanında bölgesel yağlanma erkeklerin en çok şikayet ettiği sorunlardan bir diğeri olarak karşımıza çıkıyor. Transmed, erkeklere özel ‘Men’s Reward Programı’nda sunduğu kombo paketlerle saç dökülmesi ve bölgesel yağlanma sorunlarına birlikte çözüm getiriyor.

‘Men’s Reward Programı’nda saç nakline ilave olarak Jinekomasti, Liposhaping veya Gıdı operasyon alternatiflerinden birini tercih edebilirsiniz. Minimal bir girişim olan Liposhaping; bel simidi, göğüs, göbek ve gıdı bölgelerindeki fazla yağlardan spor ve diyetle kurtulamayan erkekleri sağlıklı ve genç bir görünüme kavuşturuyor. Jinekomasti ise erkekleri meme büyümesi probleminden kurtarıyor.

Men’s Reward Program combo paketleri şu şekilde:

HTJ: Saç Nakli + Jinekomasti

HTL: Saç Nakli + Liposhaping

HTC: Saç Nakli + Gıdı Operasyonu

Siz de uzun süredir kendinizde planladığınız değişimin zamanı geldiğini düşünüyorsanız “Men’s Reward Program”ından sizin için uygun olan combo paketini belirleyip; Yeni Yılı formda ve saçlı bir görünümle karşılayabilirsiniz. Genç ve fit bir görünüm için harekete geçmenin şimdi tam zamanı! Unutmayın, yeni yıla nasıl girerseniz, bütün yıl öyle geçer…


Transmed’de başarıyla uygulanan Saç Nakli, Jinekomasti, Liposhaping ve Gıdı Operasyonu hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek ve bir konsultasyon randevusu almak için www.transmed.com.tr adresini ziyaret etmeniz yeterli. Sağlığınız için lütfen sadece profesyonel klinikleri tercih ediniz.