Başından yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı. Sandalyeli saldırıda bulunan kadın ve yanındaki arkadaşı gözaltına alındı.

Olay, Karatay İlçesi Karkent sitelerinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 39 yaşındaki N.A., 40 yaşındaki emlakçı H.M. ile bir süre önce ilişki yaşamaya başladı.

Bu durumu öğrenen H.M.'nin kız arkadaşı olduğu öne sürülen 30 yaşındaki F.D., arkadaşı A.U. ile daha önceden tanıdığı N.A.'nın evine gitti. İki kadın, emlakçı H.M. yüzünden tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine F.D., sandalye ile N.A.'nın kafasına vurdu. N.A. kanlar içinde kalırken, F.D. yanındaki arkadaşı ile birlikte evden uzaklaştı.

Sandalye darbesiyle ile başından yaralanan N.A., kızı S.G.'nin çağırdığı ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. N.A.'nın ambulanstan indirildiği sırada kızı, gazetecilerin görüntü ve fotoğraf çekmemeleri için çaba gösterdi. Tekerlekli sandalye ile Acil Servis'e alınan N.A., "Bana bunu F.D. ve yanında bulunan arkadaşı yaptı" dedi. Olay yerinde kaçan F.D ve arkadaşı gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.