Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin, 18 Haziran'daki İstanbul konseri için 28 odalı bir oteli 4 günlüğüne kapattı. Martin, yaklaşık 75 bin euro ödedi

Turkcell Kuruçeşme Arena’da 18 Haziran’da konser verecek olan Ricky Martin, daha gelmeden olay yarattı. Bir süre önce eşcinsel olduğunu itiraf eden ve taşıyıcı anneden ikiz babası olan Martin, İstanbul’da konaklamak için bir oteli 4 gün kapattı.

Ortaköy’de yeni hizmete giren The House Hotel Bosphorus’u dört günlüğüne kapatan Ricky Martin, yaklaşık 75 bin euro ödeyecek. Yıldızın erkek arkadaşı Carlos Gonzalez ile kalacağı kral dairesinin geceliği bin, oteldeki diğer odaların gecelik fiyatı ise 200 euro.

Ricky Martin’in 4 günlüğüne kapattığı The House Hotel’de 28 oda bulunuyor. Martin, tüm ekibi ve erkek arkadaşıyla Ortaköy’deki otelde kalacak.

Ünlü yıldızın, ikiz bebekleri ve erkek arkadaşıyla kalacağı kral dairesinin geceliği; bin euro.

HÜLYA'DAN 60 BİN DOLAR İSTEMİŞ!

16 Haziran’da ‘Musica Alma Sexo’ (Müzik, ruh, seks) adlı Avrupa turnesi kapsamında İstanbul’a gelecek olan Ricky Martin, Hülya Avşar’ın şov programına çıkmak için astronomik bir ücret istedi.

Bu sezon TNT’de şov programı yapan Avşar’ın ekibi de kolları sıvayıp Ahmet San’ın organizasyonuyla ülkemize gelecek olan Martin’i şova davet etti. Ancak Martin, Avşar’ın ekibinden şova çıkmak 60 bin dolar (yaklaşık 90 bin TL) istedi.Milliyet'in haberine göre ücret fazla bulununca Martin’i Avşar’ın programına çıkarmaktan vazgeçildi.