Bir erkek, bir ilişkide bayanlara nazaran pek az şey beklemektedir.Bir erkeğin gönlünü kazanmak ve onu mutlu kılmak için size birkaç ip ucu ;

- “Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer.” Bu tamamiyle doğru bir tespit olup sizde sevgilinizi mutlu etmek istiyorsanız ona yemek yapabilir, tatlılar hazırlayabilirsiniz.Bunu denedikten sonra sizde etkisini görülecek ve sıkça söylenen bu sözün doğruluğunu onaylayacaksınız.

- Erkekler sorunlarla uğraşmaktan pek haz etmezler.Bu sebeple onların hayatında sorun yaratmak yerine var olan sorunları örtmeye çalışın. Tabiki bunu içinizden geldiği için yapın.

- Anlayışlı olmaya özen gösterin.Erkeklerin en önem verdiği husus huzurdur bu sebepledir ki iyi bir dinleyici olur ve sevgilinizin gözüyle olaylara bakıp ona anlayışlı yaklaştığınızda hem sevgiliniz hem de siz mutlu olucaksınız.

- Özgürlüğünü kısıtlamaksızın onun sosyal faaliyetlerine ayak uydurmaya çalışabilir, o işteyken veya arkadaşlarıyken yukarıda verdiğimiz yemek örneğini uygulayabilirsiniz.

- Onun olaylara bakış açısını sorgulamaktan çok olaylara onun gözünden bakmaya çalışın, empati kurmayı deneyin.

Tüm bu önerilerimizi dikkate aldığınızda sizde göreceksiniz ki sevgiliniz huzurlu ve mutlu bir şekilde sizinle ilişkisini sürdürmeye devam edecektir. En önemli hususlardan bir tanesi bütün cinsler için geçerli olan güven hissidir.Eğer sevgiliniz sizin ona güvendiğinizi hissederse emin olun hissettirmese de mutlu olacaktır.

KADINLARALEMİ