OKUL öncesi eğitiminin önemine dikkat çekmek amacıyla başlattığı proje kapsamında üçüncü okulu Trabzon"da açan ünlü sanatçı Gülben Ergen, çocukların gösterileri sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Milli Eğitim Bakanlığı"nın da destek verdiği “Çocuklar Gülsün Diye"" projesi kapsamında üçüncü okulu Trabzon"un Vakfıkebir İlçesi"ne bağlı Deregözü Köyü"nde açan Gülben Ergen, köylülerin büyük tezahüratları altında tören alanına geldi. Anaokulu öğrencilerinin gösterilerini büyük bir beğeniyle izleyen Gülben Ergen, gözyaşlarını tutamadı. Okul öncesi eğitimin çocuklar için çok önemli olduğuna dikkat çeken Ergen, “Çünkü tüm sorunlarımızın başı eğitim. Okul öncesi eğitimi çocukların gelişimini çok etkiliyor. Onların hayal gücünü çok geliştiriyor” dedi. Ünlü sanatçı, “Sahibi olduğum bu kampanya için çalışmak bana gurur veriyor. Daha önce Tokat ve Mardin"deydik. Buradan Erzurum"a gideceğiz ardından Sinop"a. Çocuklar bir ülke demektir bir ülkenin geleceği demektir.”
Eyüp Sabri Tuncer"in oğlu Hasan Emre Tuncer, “Bu okulu yaptıracağımızı söylediklerinde seve seve kabul ettik. Gülben Hanım"ın anaokulu projesine tüm samimiyetimizle destek verdik, vereceğiz. Onu herkesin önünde bir kez daha alkışlıyorum. Bir okul daha yapma sözünü burada veriyoruz” dedi.