Yeğeni Kerem Cidan'ın sağlığına kavuşması gayesiyle korumaları atlatıp Başbakan Erdoğan ile görüşen ve Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in de şahit olduğu olayın ardından bir anda ülke gündemine oturan küçük Zeynep, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in
de yardımıyla bu günlerde ev sevinci yaşıyor. Cidan ailesi, Ferit Şahenk'in yardımıyla ev sahibi olurken hasta olan Kerem'in babası Fesih Cidan da yat limanında kendisi için iş sözü aldı.
Başbakan Erdoğan'a durumlarını iletmelerinin ardından gerekli tüm kurumlardan yardım ve destek aldığını söyleyen Zeynep'in dedesi Mehmet Şirin Cidan, "Başbakanımız aradan geçen zamanda bizi tam 7 kez aradı. Sağlık Bakanlığı'ndan aradılar. Ayrıca kaymakamımız da bizi ziyaret ederek yardımcı oldu. Zeynep'in yardım istemesinin ardından orada bize yardım sözü veren Ferit Bey de bize yardımcı oldu. Didim'de yat limanından gelen yetkililer evimizin yakınında 60 bin TL'ye mal olan bir ev satın aldılar.
Kerem'in babası Fesih için de yat limanında iş sözü verdiler. Torunum Kerem için gerekli tüm cihazları aldılar. Yeni evimize taşınacağız. Kerem de önümüzdeki hafta hastaneden çıkacak ve yeni evinde bakımı yapılacak. Bu anlamda bize destek olan Sayın Başbakanımız'a ve Ferit Bey'e çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Kerem'in annesine de özürlü maaşı bağlanacağını duyduk. Şu an çok mutluyuz. Kerem ve ailesi sağlıklı bir evde yaşayacak. İnşallah torunum Kerem bir an önce sağlığına kavuşur" dedi.
Küçük Zeynep Cidan ise yeğeninin yeni bir evde yaşamasından mutlu olacağını söylerken "Bize destek olan Başbakanımız ve Ferit Bey'e çok teşekkür ediyorum. Şu an çok mutluyuz. Ağabeyim de iş buldu. İnşallah Kerem de sağlığına kavuşacak" dedi.