Erdoğan, dün  partisinin, Ağrı Adliye Sarayı Dörtyol Kavşağı'nda  düzenlediği mitingin ardından havalimanına hareket etti.

Küpkıran Köprüsü mevkisinde kendisini karşılayan çocuklara oyuncak ve  satranç takımı dağıtan Erdoğan, talep üzerine kadınlara da oyuncak verdi.

Başbakan Erdoğan, 100. Yıl Mahallesi'nde de yolda kendisini  karşılayanları selamladı. Burada, Nurcan Yür isimli kadın, Başbakan Erdoğan'ı  evine davet etti.

Bunun üzerine seçim otobüsünden inen Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan,  mahalle sakinleriyle bir süre sohbet etti. Başbakan Erdoğan, daha sonra, 7 çocuk  annesi Yür'ün evine konuk oldu.

Nurcan Yür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Başbakanımızı yolda iki  saat bekledim. Başbakan gelince önünü kestik. Eve davet ettim. 'Evin yakın mı,  müsait mi?' dedi. Müsait dedim. Geldi, oturdu, elini öptüm, çay içtik, muhabbet  ettik. Başbakanı çok seviyoruz canımız ona kurban olsun" dedi.
Ardından, Başbakan Erdoğan, aynı mahallede yaşayan Nusrettin Bengi'nin  evine de konuk oldu.

PANKARTI GÖRDÜ, OTOBÜSÜ DURDURDU

Evden çıkarken burada kendisini bekleyenlere seslenen Erdoğan,  "Hepinizin evini dolaşmak isterdim fakat nasip böyle oldu. İnşallah bir daha ki  gelişte de diğer evlerden birine uğrarız. Gelir bir çayınızı içeriz" diye  konuştu.

Daha sonra havalimanına hareket eden Erdoğan, yol güzergahında  "Başbakanım annem kokuyorsun. Onun gibi içten ve pazarlıksız seviyorsun"  pankartını açan grubu görmesi üzerine otobüsü durdurdu. Erdoğan, pankartla  otobüsün önüne gelen grupla fotoğraf çektirdikten sonra buradan ayrıldı. 

pankart.jpg