Süper Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligin henüz ikinci haftasında yakaladığı liderliğin sevincini yaşıyor.
Sezonun ilk maçında İstanbul deplasmanında İstanbulspor A.Ş’yi yenmeyi başaran siyah beyazlılar Pazar günü de Trabzonspor’un pilot takımı güçlü Arsinspor’u 3-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu. Sezonun sahasında oynanan ilk maçında taraftarın maça ilgisi oldukça fazlaydı. Ligin ilk iki haftasında 5 gol atıp kalesinde gol görmeyen siyah beyazlılar lige iyi bir başlangıç yaptı.
Nazilli Belediyespor kulüp başkanı Vahit Aysan hem taraftarların ilgisinden hem de alınan sonuçlardan memnun olduğunu söyleyerek: “Yönetim olarak güçlü bir kadro kurduk. Söz sırası teknik heyetin ve futbolcuların. Nazillibelediyespor bu yıl hedefini yakalayıp şampiyon olacak. Biz buna inanıyoruz ” dedi.
Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz de, “Lige iyi bir başlangıç yaptık yeni transferlerimiz takıma intibak ettikçe sahada daha güçlü olacağız. Teknik kapasitesi çok yüksek bir takım oluşturduk ligin başı olmasına rağmen iyi futbol oynuyoruz. Futbolcularımın sahadaki kazanma hırsları ve mücadeleleri beni mutlu etti. Hepsiniİsrail'i 'şımarık oğlana' benzeten Başbakan Erdoğan şunları söyledi:
 
"Daha değişik adımlar atılması da söz konusudur. İsrail bugüne kadar Türkiye’nin özellikle bölgede, kendi siyasi amaçları için ortaklığını kaybetmiştir. 
 
"İSRAİL ŞIMARIK OĞLAN"
 
Dolayısıyla bugüne kadar dünyada BM’nin İsrail ile ilgili almış olduğu kararlar karşısında, İsrail her zaman şımarık oğlan rolünü oynamıştır ve bunun devamlı sürebileceğini zannetmiştir. Türkiye olarak, uluslar arası sularda meydana gelen olayın gayri insani olduğunu devlet terörü olduğunu izah etmiştik. 
 
Taleplerimiz, özür talebi, tazminat konusu, bir diğeri de Gazze’ye ablukanın kaldırılmasıydı. Kendileri de girişimlerde bulundular bu işi çözelim gibi. Ama iş özür olayına gelince, zaman geldi özür dileriz noktasına gelindi.
 
"ATTIĞIMIZ ADIM KARARLI ŞEKİLDE SÜRECEK"
 
Son olarak altı ay gibi bir şey söylediler. Ama bu açıklanan rapor İsrail’in beklentilerine cevap veren bir rapor değil. Şu anda Türkiye olarak biz bu adımı attık ve bu adımı kararlı bir şekilde sürecektir. Bildiğiniz gibi yarın itibariyle de ilişkilerimizi düşürüyoruz. Aynı şekilde Türkiye’deki onların olanaklarını da aynı seviyeye düşürülmesi, ticari askeri ilişkilerimizi tamamen askıya alıyoruz. 
 
"BDP ER YADA GEÇ MECLİS'E GELECEK"
 
BDP’nin parlamentoya gelmemesi Türkiye’de demokrasi için bir eksiklik değildir. Bu onların eksikliğidir. Bunlar kendilerine göre meclis oluşturup, kararlar alıyorlar. Bu Türkiye’nin demokratik olgunluğuna gölge düşürmez. Onların eksikliğidir. Kaybeden onlardır. Er veya geç onlar bu parlamentoya gelecekler. Olay budur."
 kutluyorum” dedi