Başbakan Erdoğan, bu yıl farklı bir formatı seçti. Yeni tebrik kartında 'halkla bütünleşen' Erdoğan imajı ön plana çıkartıldı.


Geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı"nda “Kurban olam ayına yıldızına” ifadesinin yer aldığı tebrik kartıyla “milliyetçilik” vurgusu yapan Başbakan Erdoğan, bu yıl farklı bir formatı seçti. Yeni tebrik kartında “halkla bütünleşen” Erdoğan imajı ön plana çıkartıldı. Yeni tebrik kartında Erdoğan"ın, yaşlı, genç, çocuk, gazi ve özürlü vatandaşlarla çekilmiş 5 ayrı fotoğrafı tek bir karede toplandı. Başbakan"ın sağ eliyle selam verdiği fotoğrafın altında ise “Her şey Türkiye için” yazısı yer alıyor. Tebrik kartı fotoğrafı siyah-beyaz olarak belirlendi. Başbakan, yaklaşık 200 bin kişiye bayram tebriği gönderecek. Bunun AKP"ye maliyetinin ise 60-70 bin YTL olması bekleniyor.

AKP"nin reklam ve tanıtım kampanyalarını yürüten Arter Reklam Ajansı, “e-ajanda” adı altında partililere yeni bir program hazırladı.

SİYAH-BEYAZ FORMAT

Başbakan Erdoğan, Kurban Bayramı kutlama kartında yaşlı, gazi, engelli vatandaşlarla çektirdiği fotoğraflar "siyah-beyaz" formatta yer alıyor...