AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Yemeğe firma ortakları Ömer Erdem, Ali Erdem ve firma çalışanları ve aileleri katıldı. Yemek sonrası konuşma yapan Ali Erdem, “Erdemoğlu Halı ve Aydınlatma olarak biz bir aileyiz. Babam bize küçüklüğümüzden bu yana “para oturduğunuz yerden kazanılmaz, bir iş için emek harcamak, alın teri dönmek gerkir” diye öğütler verir. Bizlerde hiçbir zaman patron-çalışan ayrımı yapmadık, yapmayacağız da. Şimdiye kadar istemeyerek de olsa kalbini kırdığım arkadaşlarımız varsa haklarını helal etsin. Herkesin bir hedefi olmalı. Firmamızın hedefi de patronuyla, çalışanıyla daha güzel yerlere gelmektir. Allah’ın izniyle büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Ömer Erdem işlerinin aşka dönüştüğünü ifade ederken, “Ne mutlu bize ki sabah kalkıp gidebileceğimiz bir işimiz var. Ailemizden çok iş arkadaşlarımızla vakit geçiriyoruz.  Sizlerin de en az benim kadar işinizi sevdiğinizi ve severek geldiğinizi biliyorum. İnşallah hep birlikte daha güzel günler göreceğiz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Erdemoğlu Halı Ve Aydınlatma firmasında 5 yılını dolduran personele günün anısına plaket verildi. Yapılan bu kısa törenin ardından firma çalışanları birbirleri ile sohbet ederek, bütün bir yılın yorgunluğunu üzerlerinden attılar. 

 

 

Aydınpost'u Twitter üzerinden takip etmek için tıklayın!


resim-146.jpg

resim-148.jpg

resim-154.jpg

resim-157.20120407173740.jpg

resim-159.jpg

resim-161.20120407173802.jpg