TAD Aydın Koleji’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Belediyesi eski başkanlarından Hüseyin Aksu, TAD Aydın Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Aksu, TAD Aydın Koleji Müdürü Semih Candaş, Aydın merkezde bulunan ilk ve orta dereceli okulların idarecileri ve öğretmenler katıldı.
TAD Aydın Koleji’nin tanıtımının yapıldığı, okulda yürütülen proje ve etkinliklerin paylaşıldığı etkinlikte katılımcılara, TAD Aydın Koleji ile ilgili bir sinevizyon gösteri izletildi. Etkinliğin sonunda idareci, öğretmenler ve davetliler 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen kokteylde sohbet ederek, stres attı.
Etkinlikle konuşan Mehmet Erdem, “Yurt genelinde zor şartlar altında görev yapan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum. Aydın’da eğitim hayatına başlayan TAD Aydın Koleji idareci ve öğretmenlerine başarılar diliyorum. Türkiye, eğitim alanında büyük bir ivme kazandı. Geçmişte aklımıza bile gelemeyecek bilimsel ve teknolojik imkanlar şimdilerde öğrencilerimizin hizmetine sunuldu. Artık bu imkanlara ulaşmak kolay hale geldi. Bunları görünce dünyaya erken geldiğimi düşünüyorum. Şimdi tüm bu imkanlarla gençlerimizin vatanına ve milletine faydalı bireyler olarak yetiştiğini görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

03.20111127131531.jpg