Ziyarette Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Didim Ticaret Odası Meclis Başkanı Ümit Soneren, Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Aydın Bener, Didim Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çetin, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahim Öztürk, AK parti Belediye Meclis Üyesi ve Mimarlar Odası Didim Temsilcisi Burhan Çolak ile Didim İşadamları Derneği Başkanı Şenol Çelik de hazır bulundular.
Didim"in güncel sorunlarının konuşulduğu ziyarette yakın zamanda inşaatına başlanacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu temsilcilik binasının bir an önce hizmete girmesi için çalışmaların hızlandırılması konusu ile Didim Ticaret Odası tarafından hazırlatılan tanıtım broşürlerinin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından üstlenilen basım işlerinin en kısa sürede bitirilmesi ve yaklaşan fuar sezonuna yetiştirilmesi konuları ele alındı.
AK Partili Vekil Mehmet Erdem belirtilen iki konunun yanında Didim"le ilgili var olan diğer sorunlarla da ilgilendiklerini ve takipçisi olduklarını kaydetti.

“BU REFERANDUM SİYASİ BİR SEÇİM DEĞİLDİR”
Ziyarette referandum konusuna da değinen Erdem şunları söyledi; “12 Eylül"de ülkemiz için son derece önemli olan ve ülkemizi daha demokratik, daha çağdaş ve çalışanları daha müreffeh bir seviyeye çıkaracak olan Anayasa değişikliği paketine Didim halkından destek istiyorum. Halkımızın önüne gelen bu değişiklik paketini iyi yorumlayacağına ve ülkemizin menfaatine olan “Evet” oyu vereceklerine yürekten inanıyorum. Bu referandum siyasi bir seçim değildir. Vatandaşlarımızın hangi görüşten olurlarsa olsunlar ülke çıkarlarını göz önüne alarak karar vermelerini bekliyorum”
Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver ise, Milletvekili Erdem"in ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Didim"in sorunlarının çözümü noktasında bizler Ticaret Odası ve Esnaf Odası olarak taleplerimizi dile getirdik. Sayın vekilimizin duyarlılık gösterip gerekli mercileri hemen araması ve harekete geçirmesinden dolayı mutlu olduk. Kendisine Didim esnafı adına teşekkür ediyoruz”