Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 24. dönem milletvekili seçimlerinde Aydın’dan AK Parti’nin birinci sıra milletvekili adayı olmasının ardından bugün basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Aydınlılara teşekkür eden Erdem, 12 Haziran’da Aydınlıların kendilerine daha fazla destek vermesini istedi.
AK Parti İl Başkanlığı binasında Merkez İlçe Başkanı Ahmet Celal Kavcar, Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli ve İl Seçim İşleri Başkanı Gökhan Ökten ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçen Mehmet Erdem, yeniden milletvekili adaylık sıralamasına girmesi nedeniyle vatandaşlara ve partililere teşekkür etti. Milletvekili adaylık sıralamasında genel merkezin yaptırdığı anketlerin etkili olduğunu açıklayan Erdem, “Cenabı hak nasip etti tekrar milletvekili adayı oldum. Partimizin her kademesinde görev yapmak şereftir. Hükümete geldiğimiz günden beri hayırlı işlere motor, şer işlere fren olmaya çalıştık. İki dönemdir milletvekilliği yapan Sayın Atilla Koç ve Ahmet Ertürk bu hizmetin her safhasında görev almış kişilerdir. Ve bundan sonrada hizmetlerini kaldığı yerden sürdüreceklerini ilettiler. Kendilerine müteşekkirim” dedi.


MİLLETİMİZ MEMNUNİYETİNİ SANDIKTA BELLİ EDİYOR
AK Parti iktidarında Aydın’a yapılan hizmetlerden de bahseden Erdem, “Hizmet olmasa, halkı memnun edemesek halk oyunu vermez. Milletimiz memnuniyetini sandıkta belli ediyor. Biz iktidara geldiğimizde Aydın’da 75 kilometre olan duble yol bugün 277 kilometre oldu. İzmir-Denizli arasında demir yolu komple elden geçti. Bunun için 172 Milyon TL para harcandı. Yine göreve geldiğimizde 5 bin 743 olan Aydın’daki derslik sayısı bugün 7 bin 784 oldu. 2003 yılında 8 bin civarında öğrencisi bulunan ADÜ’nün bugün 28 binlere yaklaşan öğrencisi bulunuyor” şeklinde konuştu.
Aydın’da yapacak çok şeyin olduğunu dile getiren Mehmet Erdem, konuşmasını, “Yeni bir AK Parti iktidarında Aydın’da şuan ki atıl vaziyetteki yüzme havuzunu kapalı olimpik bir hale getireceğiz. Diğer yandan olimpik bir atletizm alanı oluşturacağız. Yakında iki barajın yapım işi başlayacak. Açıkçası daha çok hayata geçecek projemiz var. Bu dönemde ne kadar fazla destek olursa yapılacak hizmetler o kadar artar” şeklinde tamamladı.


“CHP VE MHP BİZİ TAKLİT EDİYOR”
Partililerin de yoğun ilgi gösterdiği basın açıklamasında CHP ve MHP’yi hem eleştiren hem de teşekkür eden AK Parti Aydın Milletvekili partinin 1. sıra adayı Mehmet Erdem, “CHP ve MHP işçi Partisi’nin söylemlerinden vazgeçip normal siyasete dönmeye başladı. Bu durum bizi sevindiriyor. AK parti iktidarından sonra MHP Hilal Kart’tan CHP’nin Aile Sigortası’ndan söz etmesi güzel bir gelişme. Ancak her iki parti de AK parti’yi taklit ediyor. Halk aslı varken taklidini itibar etmez” ifadelerine yer verdi.

dsc_0058.20110413160702.jpg