AYDINPOST HABSER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın 2. Sanayi esnafını ziyaret ederek, seçim çalışmalarını devam ettirdi. Erdem’i ziyareti sırasında çok sayıda partili de yalnız bırakmadı.

Erdem seçime sayılı günler kala Aydın’da siyasetin her zamankinden daha fazla kızıştığını ifade ederek, “Seçime çok az bir süre kaldı ama benim hiç süpem yok ki AK Parti Aydın’da yüzde 45 ve üzeri bir oy ile birinci parti çıkacak” dedi.

AK Parti’nin 8,5 yılda yaptığı icraatlardan bahseden AK Parti’li aday Erdem, “ Çocuklarımızın okuması için 127 okul, 1607 derslik bitirilmiştir. ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinin yeri değiştirilerek daha iyi koşullarda hizmet verebileceği bir bina yapılmış ve bu bina 70.000.000 TL ye mal olmuştur. Üniversite öğrencilerimiz için yurtlar yapılmış öğrencilerimizin ve ailelerinin eğitim maliyetleri düşürülmüştür. 8.5 yılda başarılmaz denileni başardık, Allah izin verdikçe de bu hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

dsc_0600.jpg

dsc_0608.jpg

dsc_0609.jpg

dsc_0614.jpg