Mehmet Ali Birand'ın hazırlayıp sunduğu 32 Gün'e konuk olan Aczmendiler'in lideri Müslüm Gündüz, 28 Şubat sürecini anlattı.

NUR CEMAATİ KAPİTALİST OLDU

28 Şubat sürecinde yaşananları anlatan Müslüm Gündüz, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gündüz'ün tespitleri bazı kesimleri kızdıracağa benziyor. Gündüz, Demirel'in 60 darbesi ile Nur Cemaati'ni kapitalist yaptığını söyledi. Gündüz, "kapitalist Müslüman" olmaz diyerek tepkisini ortaya koydu.

BİZİ ERBAKAN HARCADI

Müslüm Gündüz'ün en dikkat çeken açıklaması ise Erbakan ile ilgili olanıydı. Gündüz, 28 Şubat sürecinde Erbakan'ın kendilerine komplo kurduğunu ileri sürdü. Gündüz, "Bizi Erbakan harcadı" dedi.

FADİME ŞAHİN'E BABALIK YAPTIM

Fadime Şahin konusunda da bir açıklama yapan Gündüz, kendisinin Şahin ile sadece dini nikah kıydığını ve ondan sonra kendisi ile görüşmeye başladığını söyledi. Gündüz, "Ben sadece kendisine babalık yaptım" dedi.

KEMALİZMİ TÜRKİYE'DEN KALDIRACAK İSİM

Başbakan Erdoğan'a büyük övgüler yağdıran Müslüm Gündüz, "Tam bir vatan evladı, tam bir inkilapçı, tam bir fakir fukara babası. Kemalizmi Türkiye'den kaldıran adam ünvanı alacak olan adamdır" dedi.