Dernek binasında yapılan ÇYDD Aydın Şubesi 1. Olağan Genel Kurulunda divan başkanlığına Veli Akkan, divan başkan yardımcılığına Levent Uygun ve divan katipliğine Ebru Çaçan seçildi.
Genel kurulda konuşan Dernek Başkanı Eralp Atay, derneğin Aydın'da gün geçtikçe ilgi ve destek gördüğünü söyledi. Dernek çalışmalarına komisyonlarla birlikte hız verileceğini kaydeden Atay, Aydın'da burs veren vatandaşların sayısının arttırılması için herkesin elinden geleni yapması çağrısında bulundu. Atay; çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşılması için var güçleri ile mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.
Atay"ın konuşmasının ardından genel kurulda yönetim kurulunun faaliyet ve denetim raporu ile tahmini bütçesi okunarak, oy birliği ile kabul edildi.
Tek liste ile gidilen seçimde oy kullanan üyelerin tamamının oyunu alan mevcut başkan Eralp Atay, güven tazelemiş oldu.
Eralp Atay başkanlığındaki ÇYDD Aydın Şubesinin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Sıdıka Fahlioğulları, Türkan Selek, Nihat İkiz, Nurten Atalay, Seval Karagözlü ve Altuğ Karaköse. Denetleme kurulu Ali Berber, Yeliz Akdemir ve İrfan Arıcı"ndan oluşurken onur kurulunda da Mehmet Özdemir, Yusuf Büyükçoban ve Bahire Şekerzade yer aldı. Genel merkez delegeliğine ise Semiha Güvener, Nurhayat Yılmazer ve Elif Kozalan seçildi. -iha