Edinilen bilgiye göre; Marmaris’te bir GSM operatörü firmasında satış danışmanı olarak çalışan 32 yaşındaki Nadire Demir’in annesi Ümmühan Demir kızını işe gitmesi için 08.00 sıralarında yatak odasına gelerek kaldırdı.

Anne Ümmühan Demir kızının kalkacağını düşünerek, muayene olmak için hastaneye gitti. İki saat sonra geri döndüğünde kızının ayakkabı ve eşyalarının evde olduğu görünce yatak odasına yöneldi.

Kapıyı açtığında Nadire Demir’in hareketsiz olduğunu fark etti ve yanına yaklaştığında kızının cansız bedeni ile karşılaşınca hemen komşulara haber vererek yardım istedi. Komşuları da 112 acil servisine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri genç kıza gerekli müdahaleyi yaptı fakat çabalar sonuçsuz kaldı. 32 yaşındaki Nadire Demir’in 1991 yılında geçirdiği beyin tümörü ameliyatı sonrasında epilepsi hastası olduğu ve tedavi gördüğü öğrenildi.

Genç kızın ölümüyle ilgili savcılık ve polis soruşturma başlatırken ceset, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.