Bir mağazada halkla ilişkiler uzmanı olarak çalışan İpek Gülerli iddiasına göre, yüzündeki istemediği tüyleri lazerle aldırmak için 25 Ekim Cumartesi günü Fatih'teki Medical Park Hastanesi'ne gitti. Lazerle yüzündeki tüylerin yakıldığı sırada İpek Gülerli'nin yüzünde yanıklar oluştu. İpek Gülerli, kendisine operasyonu yapan Semiha Acar'a durumu anlattığında, bunun normal olduğunu ve 2 güne kadar geçeceği cevabını aldı. Ancak 2 gün geçmesine rağmen Gülerli'nin yüzündeki yanık izleri geçmedi. Bunun üzerine önceki gün Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden İpek Gülerli, sağlık raporu aldı. Bu rapor ile savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirten Gülerli yüzündeki izlerin en az 6 ay geçmeyeceğini öğrendiğinde yıkıldığını söyledi.

YÜZÜMDEKİ İZLER 6 AY KALACAK

Gülerli, "Ablamın düğünü için bunu yaptırmak istedim. Defalarca sormama rağmen bana, 'Yüzünüzde hiçbir sorun olmayacak. Yüzünüzde hiçbir şey kalmadan buradan çıkacaksınız' dediler. Buna rağmen bana operasyonu yapan Semiha Acar'ın doktor bile olmadığını öğrendim. Yüzüme lazer yapılırken cildimde yanıklar oluştu. Buz koymamı ve krem sürmem söylendi. Yanıkların 2 güne kadar geçeçeğini söyleyerek bir krem verdiler. Kremin faydası olmadı. Yüzümdeki izlerin 6 ay kalacağını ve estetik yaptırmak zorunda olduğumu öğrendim" dedi.

TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM

Halkla İlişkiler uzmanı olarak çalıştığını söyleyen Gülerli şöyle konuştu: "Benim işim yüzüm. Yüzüm olmazsa işim olmaz. İşim olmazsa, onların da işi olmamalı. Bütün gün masada da oturan birisi olsam, bu acıyı çekmek zorunda değilim. Benim çok güzel bir cildim vardı. Paramla rezil oldum. Özellikle Semiha Acar'dan şikayetçiyim. Raporumla savcılığa gideceğim. Tazminat davası açacağım" diye konuştu.
MİLLİYET