Torinolu 64 yaşındaki baba, en büyük kızına 25 yıl boyunca tecavüz etti. Oğlunun da aynı çarpıklığı kendi kızlarına uyguladığı ortaya çıktı..

Avusturya'daki sapık baba Josef Fritzl'in ardından bu kez de İtalya'da bir ensest ilişki skandalı patlak verdi. İtalyan haber ajansı ANSA'nın haberine göre Torino'da sokak satıcısı olan 9 çocuklu 64 yaşındaki baba, "aile kuralı gereği" en büyük kızını "kendine saklayarak" 25 yıl süreyle tecavüz etti. Korkunç olay 34 yaşındaki Laura'nın geçen Ekim ayında 41 yaşındaki erkek kardeşinin kendisine iki hafta boyunca tecavüz ettiği şikâyetiyle su yüzüne çıktı. Olayı, dinleme yöntemiyle 5 aylık bir takip sonucu ortaya çıkaran savcılık, kadının babası tarafından da 25 yıldır tecavüze uğradığını tespit etti. Psikolojik olarak da babasının yönetiminde olan kadının karanlık bir odada yaşamını sürdürdüğü açıklandı.

BABASININ OĞLU!
Öte yandan babanın bu çarpık davranışını oğullarından birine geçirdiği ve oğlunun da 6, 12, 17 ve 21 yaşlarındaki dört kızına tecavüz edip cinsel tacizde bulunduğu bildirildi. Bütün yaşananlara sessiz kalan anne ile sapık baba-oğul tutuklandı.

SABAH