SÖYLEDİĞİ "Düm Tek Tek " şarkısıyla Eurovision"da ülkemizi temsil eden Hadise Japonya"ya gitti. Atatürk Havalimanı girişindeki yol inşaatı nedeniyle uçağına son dakikada yetişti. Ünlü şarkıcının ensesine dövme yaptırdığı görüldü.

THY uçağı ile önce Brüksel"e giden Hadise orada da açık havada bir konser vereceğini belirterek," Bavullarımı toplayıp hazırlığımı yapacağım.Biraz da japonca çalışacağım. Konserlerim sırasında Japon halkına kendi dillerinde güzel şeyler söylemek istiyorum" dedi.

"KENDİ KANATLARIYLA UÇAN KIZ"

Hadise"nin de Tarkan gibi ensesine dövme yaptırdığı dikkatleri çekti. Ensesinde "Alis Volat Propris" yazan dövme "Kendi kanatlarıyla uçan kız" anlamına geliyor.

Ünlü sanatçı 1-7 Eylül tarihleri arasında Japonya"da bir çok etkinlik ve konser gerçekleştireceğini ayrıca Japon Televizyon kanalı Fuji TV "de şov programlarına katılacağını söyledi. Aşk hayatının kendi özeli olduğunu söyleyen Hadise bu konuda konuşmayacağını söyledi.

Ünlü sanatçı uçağa son anda yetişmesine reğmen kendisiyle birlikte fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarının hatırını kırmadı./ hürriyet