ADAPAZARI'nda 3 yıldır ilişkisi olduğu evli 1 çocuk çocuk babası 24 yaşındaki Uğur Demirel'le ilişkisini bitirmek isteyen 21 yaşındaki Serap Sarı, genç adamın bunu kabul etmemesi üzerine son buluşmada onu otomobilde ensesinden vurarak öldürdü. Polis tarafından olayda kullandığı silahla yakalanan Serap Sarı "Bir hataydı. Ayrılmak istememe rağmen o beni bırakmadı. Ben de vurdum" dedi.

Olay Sakarya'nın Serdivan ilçesi Yazlık Beldesi'nde dolmuş durakları yakınında meydana geldi. Dün akşam çocukların, 54 EZ 423 plakalı otomobilde bir ceset gördüklerini polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler aracın içinde, daha önce bir çok suçtan cezaevine giren 24 yaşındaki Uğur Demirel'in cesediyle karşılaştı.

Polisin incelemesinde, Demirel'in ensesinden vurularak öldürüldüğü belirlenirken; eşi ile aralarında sorunları bulunduğu, Serap Sarı adındaki kadınla da ilişkisi olduğu saptandı. Bunun üzerine Serap Sarı gözaltına alınarak sorgulandı.

`AYRILMAK İSTEDİM, BIRAKMADI'

Uğur Demirel'i kendisinin öldürdüğünü itiraf eden Serap Sarı ifadesinde şöyle dedi:

"Uğur'la 3 yıldır ilişkimiz vardı. Bu ilişkiyi bitirmek istedim. Ancak kabul etmedi. Sürekli olarak beni arıyordu. Buluşmak istiyordu. Ona ben defalarca `artık bitti' dedim. Ancak beni dikkate almadı. Bana kötü muamele ediyordu. Yine buluşmak istedi. Bunun üzerine Kocaali İlçesi'nde oturan dedeme ait silahı aldım ve buluştuk. Burada ilişkiyi bitirmek istediğimi söylediğimde kabul etmedi. Bende silahla ensesinden vurdum."

Sağlık kontrolündan geçirilen Serap Sarı, işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek. DHA