Başabakan Erdoğan, özürlü memur atama töreninde bir engelli kızın okudğu şiirle dugulandı. Genç kız şiiri sonunda da Erdoğan'a iki soru sordu. Sorulardan biri büyük alkış aldı.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium Salonu'nda düzenlenen, Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) kura çekim törenine katıldı.

Burada engelli vatandaşların sorunları ve hükümet olarak kendi dönemlerinde yapılan uygulamarı anlatan Erdoğan, konuşmasının sonuna engelli bir kızın okuduğu duygu yüklü şiirle oldukça duygulandı.

Engelli kızın ve Erdoğan'ın resimlerini görmek için TIKLAYINIZ...

'Başbakan Erdoğan'ın yanında şiir okumak bir hayaldi benim için' diyen genç kız, okuma ve yazmayı annesinden öğrendiğini ve iki şiir kitabı çıkardığın söyledi.

İlköğretimi, ortaokulu ve liseyi açık öğretimde tamamladığını da söyledi ve 'Gördüğünüz gibi azmin elinden birşey kurtulmuyor' dedi.

Genç kız şiiri sonrası Erdoğan'a iki de soru sordu.

Sorudan biri 'şiirimi nasıl buldun' dedi diğeri de 'Herşeye rağmen nasıl bu kadar dik durmayı başarabiliyorsun' diye sordu. Bu sorudan sonra solanda büyük bir alkış koptu.

Erdoğan'ın bu sorulara cevabı ise şöyle oldu: Bir kez şiir okumada beni geçtin. Çok iyi okudun. Diğer soruna gelince de sizlerin duasıyla dik duruyorum' dedi.