Olay, Gülüç Çengelburnu 14 katlılar 1. blokta meydana geldi. Akli dengesi bozuk olduğu ve yüzde 40 özür raporu bulunduğu öğrenilen Hakan Yılmaz (33) hava almak için balkona çıktı. Dengesini kaybeden Hakan Yılmaz, 13. kattan beton zemine çakıldı. Çıkan sese toplanan mahalle halkı, yerde hareketsiz olarak yatan Hakan Yılmaz için 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları muayenede Hakan Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Anne Semra Yılmaz, yaşanan olay sonrasında sinir krizi geçirdi. Baba Mehmet Yılmaz ise gözyaşlarına boğuldu. Hakan Yılmaz'ın cansız bedeni, savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

Bina sakinlerinden Fırat Dikay (40), "Sabah saatlerinde kütleme sesi duyduk. Kaza oldu zannettim. Önce yol tarafına baktım. Mahalle halkının bağırmalarını duyunca diğer tarafa geçtim. Yerde yatan birisi olduğunu görünce hemen sağlık ekiplerine haber verdim. Onlar da gerekli müdahaleyi yapmaya çalıştı. Allah geride kalanlara sabır versin." dedi.

3 çocuklu ailenin en küçük çocuğu olduğu öğrenilen Hakan Yılmaz'ın çalışmadığı ve sürekli olarak ailesinin kontrolünde olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.