Aydın"da yaşayan engelli genç, ailesinin tanıştırdığı bayanla sevgililer gününde dünya evine girdi. Sol kol ve bacağı tutmayan engelli genç ve eşi 14 Şubat"ı kandil ve sevgililer günü olması dolayısıyla seçtiklerini söylediler.
1993 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası sol kol ve sol bacağı felç olan Şahin Yahşi (33) ailesinin tanıştırdığı Zeynep Karayel (45) ile dünya evine girdi. Görücü usulüyle tanıştıklarını buna rağmen kısa sürede Zeyneb"e aşık olduğunu kaydeden Şahin Yahşi, aynı zamanda Aydın"da bulunan Özel İnsanlarımız İçin Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği Denetleme Kurulu Başkanlığı"nı yapıyor.
Ailelerin aracılığı ile tanışan çift kısa bir birlikteliğin ardından bugün nikah masasına oturdu. Aydın Belediyesi Nikah Salonunda kıyılan çiftin nikahına aileleri ve sevenleri katıldı.
Evlenmek için seçtikleri 14 Şubat"ın hem kandil hem de sevgililer günü olması dolayısıyla kendileri için özel bir gün olduğunu dile getiren yeni çift, evlenmek isteyen herkesin bu mutluluğu yaşaması temennisinde bulundular.
Sol kolu ve sol bacağı felçli olan Şahin Yahşi davetlilerin ve nikah memurunun huzurunda "evet" dedikten sonra damat Yahşi gelinin ayağına basmaya çalışması salondakiler tarafından alkışla karşılandı.
Nikah sonrası tebrikleri kabul eden çift, nikah törenine katılanları teşekkür ettiler.