Fenerbahçe"nin sorunlu yıldızı Colin Kazım, Sarı-Lacivertli forma altındaki macerasının bitme noktasına geldiğini itiraf etti. Geçen sezon antrenmana giderken yaptığı kaza ve özel yaşamı nedeniyle kadro dışı bırakılıp, ardından Fransa"nın Toulouse takımına kiralanan, bu sezon başında affedilip tekrar kadroya dahil edilen ancak istenenleri yapmadığı için kısa sürede gözden çıkarılarak, gönderilmesine karar verilen Kazım, tatilini geçirdiği İngiltere"de SKY?Televizyonu"na açıklamalarda bulundu. Genç oyuncu, "Futbol Sabahı" isimli programda, sözleşmesini yenilemeyi düşünmediğini, Fenerbahçe"den kesinlikle ayrılacağını söyledi. Ülkenin en çok seyredilen futbol programına konuk olan Kazım, sunucu Helen MChamberlein"in sorularına samimi yanıtlar verdi. İşte Colin Kazım"ın, Helen Chamberlein ile girdiği çarpıcı diyalog...

- Dün gece neredeydin? Yeni yıla nasıl girdin? İçki içtin mi?

Kazım: Ben, hayatımda içki ve sigara kullanmadım. Zararlı şeylerden hep uzak durmaya özen gösteririm. Yeni yıla eşimle birlikte girdim. Zaten mart ayının sonuna doğru baba oluyorum. İçimde şimdiden bunun heyecanını taşıyorum.

- Gelecek planların neler? Kariyerine nasıl bir yön vereceksin?

Kazım: Fenerbahçe"den ayrılıyorum. Sezon sonunda bitecek olan sözleşmemi kesinlikle yenilemeyeceğim.

- İyi o zaman, senin Fenerbahçe"den ayrılacağını ilk kez bizim programımızda açıkladığını söyleyebiliriz herhalde...

Kazım: (Gülerek) Hayır, çünkü Fenerbahçe"yi bırakacağımı tüm Türkiye biliyor. Bu durum, insanlar için yeni bir haber değil.

-Aklında nereye gitmek var? Herhangi bir takıma görüşüyor musun?

Kazım: Her takıma gidebilirim. Ancak net olarak söyleyebileceğim tek şey, en son tercihimin İngiltere olacağıdır. Premier Lig, en son döneceğim yer olacak. Şu an aklımda olan tek şey, futbol oynamak. Sürekli forma giyebileceğim bir takıma gitmek istiyorum..

Fanatik