ıradışı seks oyunlarını sevenlerden misiniz? Öyleyse 12 sıradışı oyunla eşiniz ya da sevgilinizi hem çıldırtacak, hem de zevkten dört köşe edeceksiniz!


1. Göz ziyafetine hazır mısınız?

İkiniz için de heyecan verici ve aynı zamanda eğlenceli bir deneyim! İçinize en seksi iç çamaşırlarınızı, ayağınıza topuklu ayakkabılarınızı giyin ve üzerinize bir pardesü ya da sabahlık tarzı, kolay çıkarabileceğiniz bir şey alın. Sevgilinizi sandalyeye oturtun. İç ısıtan bir müzik koyun. Masanın üzerine çıkıp onun önünde dans ederek üzerinizdekileri ağır ağır çıkarın. Karnından önce sevgilinizin gözünü doyurun. Hatta mutfağa girmenize gerek kalmayabilir.

2. Tantra öpücüğünü denediniz mi?

Bu eski Hindu sevişme tekniği partnerinize ekstra zevk verirken sizi de göklere çıkaracak:
- Yüzünüz sevgilinize dönük bir şekilde kucağına oturun. Bacaklarınızı gövdesine dolayın.
- Dudaklarına yaklaşın ve onun üst dudağını kendinizinkilerin arasına alın.
- Ona özel bir masaj yapın.

3. Islak dakikalar geçirin!

Yorgun argın işten dönen sevgilinize bir sürpriz hazırlayın. Basit bir hazırlık yeterli olacaktır. Eve dönerken hoş kokulu mumlar alın. Banyoda küvetin etrafına bunları dizin. Partnerinizin işten gelmesine yakın küveti sıcak suyla doldurun. İçine banyo köpüğü atın. Buzdolabında soğuttuğunuz beyaz şarabı bir buz kovasının içinde banyoya getirin. Evet, her şey hazır! Onun geldiğini duyduğunuzda siz de soyunun ve suyun içine girin. Seslenip onuyanınıza çağırın. Önce sizi izlemesini ardından size katılmasını isteyin.

4. Mükemmel anlar geçirin!

Sevgiliniz otururken ellerini arkadan bağlayın. Şimdi DVD çalarınıza bir erotik film koyun. Parmak uçlarınızı onun çıplak vücudunda gezdirmeye başlayın. Ona dudaklarınızla meyve parçaları yedirin ya da dilinizle dudaklarını okşayın. Ama daha aşağılara inmeyin. Vücudunuzu belli belirsiz onunkine değdirin.

5. Kızılderili yöntemi

Yorgun savaşçıyı ayağa dikin! Sevgiliniz sırt üstü yatarken bacaklarının üst kısmına oturun.

6. Sınızsız zevk

'Dur-Devam Et' taktiğiyle birkaç gece çalıştırdığınız sevgilinizin dayanıklılığını arttırarak ikinizin de orgazmdan aldığı zevki en üst seviyeye çıkarın. Ona şefkatlice sarılın ve heyecanının dinmesini bekleyin. Ardından tekrar harekete geçin. Ve orgazma ulaşmadan önce yine durun. En ideali üç tekrardır.

7. Dayanılmaz anlar!

Sevgilinizi bambaşka bir şekilde heyecanlandırmak mı istiyorsunuz? Peki, ne kadar cesursunuz? İşte size bir cesaret sınavı! Hiç bilmediğiniz bir ülkede tatildeyken sevgilinizle birlikte şık bir bara gidin. Barda, iç çamaşırı giymediğinizi sadece sevgilinize gösterecek şekilde oturun! Emin olun bu onu çok heyecanlandıracak!

8. Yasak bölge

Küçük yaramazlıklar sizi de tahrik ediyor mu? Sevgilinizle dolaşmaya çıkın. Tenha bir park, gizli bir köşe, ama basamaklı bir yer olsun. Bir ayağınızı üst basamağa yerleştirip hafifçe öne eğilin ve eteğinizi yukarı sıyırın. Sevgilinize yaramaz bir şeyler fısıldayın. Müthiş tahrik olacak!

9. İki arada!

Duvarlar arasında bir girintinin, dar bir merdiven aralığının ya da terk edilmiş bir asansör kabininin size sunacağı fırsatları değerlendirin!

10. Çıldırtıcı

Sevgilinizi, gözlerini bağlayıp yatırın. Üzerine eğilin ve dudaklarının vücudunuza küçük temaslarla değmesine izin verin. Parmak uçlarınızla ya da bir tutam saçınızla hafifçe çenesini okşayın. Dilinizin ucunu dudaklarının üzerinde, şakaklarında ve kaşlarında kısa sürelerle gezdirin.

11. Film zamanı!

Siz de sevgiliniz için kamera karşısına geçip Hollywood filmlerindeki gibi köpük banyosu yaparken kendinizi videoya çekin! Video kameranın yerini ayarladıktan sonra küvete girin. Aşkınız akşam eve döndüğünde ona bu özel filmi izletin.

12. Bağlantı yöntemi

Sırtınız dönük olarak sevgilinizin kucağına oturun. Öne doğru eğilin ve iki ayağının başparmağını tutup çekin. Başparmaktan gelen sinirler doğrudan cinsel organla bağlantılıdır. Bu basit teknikle zirvede geçireceğiniz süreyi uzatabilirsiniz.