Altıntaş Mahallesi 133 sokak No:30"da açılan cafenin açılışında konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, işyerini açan yatırımcı iki iş kadınını tebrik etti. Açılışa, Kuyucak Kaymakamı Nuri Özder'in yanı sıra Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, ilçe esnafı ve vatandaşlar katıldı.Girişimci iş kadınlarının örnek bir davranış sergilediğini anlatan Başkan Alıcık, “İki bayan arkadaşımızın bu girişimci davranışları takdir edilecek bir harekettir. Nazilli'nin gelişip büyümesi, Nazillili iş verenlerin, yatırımlarını kendi ilçelerine yapmaları ile mümkün olacaktır. Bu tür yatırımlar ilçemizin gelişmesinde olduğu kadar istihdama da katkı sunacaktır. Bu işyerini açan iki bayan arkadaşımıza başarılar diliyorum”dedi.

İş yeri sahiplerinden Saadet Özer yaptığı açıklamada; “Nazilli"de farklı bir hizmet vereceğimize inanıyorum. Nazilli"de tiyatro gösterisi olan ve bizleri kırmayarak buraya gelen Ufuk Özkan başta olmak üzere Başkanımız Haluk Alıcık, Kaymakamımız Nuri Özder ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz” dedi.

Geniş Aile dizisinin sevilen karakteri Cevahir (Ufuk Özkan) ise açılış sırasında hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Açılış sonrası davetlilere çikolata ve kahve ikram edildi./iha