Gecede aynı zamanda 2009 yılının en başarılı sanatçı, oyuncu, teknik direktör, futbolcu ve spor yorumcusu seçilen Cansu Dere, Cemal Hünal, Gül Oğuz, Rıdvan Dilmen, Ertuğrul Sağlam ve Bursasporlu Futbolcu Sercan Yıldırım'a ödülleri verildi.

Bursa Kükürtlü Lions Kulübü, kuruluşunun 12'nci yıl dönümü nedeniyle geliri engellilere verilmek üzere balo düzenledi. Sunuculuğunu Manken Şenay Akay'ın yaptığı gecede bu yıl ilk kez düzenlenen "Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri" sahiplerini buldu. Sinem Bayer ve Gürkan Uygun'un konuk olarak yer aldığı gecede, Bursa Kükürtlü Lions Kulübü tarafından 2009 yılında branşlarında en başarılı seçilen Cansu Dere, 'Kadın Oyuncu', Cemal Hünal, 'Erkek Oyuncu', Helin Avşar, ' Röportaj', Gül Oğuz "Yapımcı', Rıdvan Dilmen 'Spor Yorumcusu', Ertuğrul Sağlam 'Teknik Direktör', Sercan Yıldırım ' Futbolcu', Emre Ertürk 'Tasarımcı' İsmail Acar ise 'Ressam' dalında ödüle layık görüldüler. Törene katılamayan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın ödülünü de futbolcusu Sercan Yıldırım aldı.

Bursa Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Şenay Şahin yaptığı konuşmada Türkiye'de 7 milyon Bursa'da ise 200 bin engellinin bulunduğunu belirtip, "Kendi adımıza üstümüze düşeni yapıp "Engelsiz Bursa İçin" kolları sıvadık ve bu anlamlı gece için yanımızda pek çok destek gördük"diye konuştu.