Geçen cuma 10 aylık eşi Ayşe Özyılmazel'den tek celsede boşanan ünlü reklamcı Ali Taran, önceki gece Kral TV Müzik Ödülleri'nde Model grubunun ödülünü verdi.

Geceye tek başına katılan Taran, geçen perşembe biten evliliğiyle ilgili "Üzülmüyorum, çok da önemli değil" açıklaması yapmıştı. Gazetecilerin yoğun ilgisinden kaçan ve kahkaha atan Taran, nasıl olduğunu soran gazetecilere "Süperim" yanıtını verdi. "Son zamanlarda bir çok ünlü evlendi sizce en güzel gelin kim?" sorusuna ise gülerek "Ayşe Özyılmazel" cevabını veren Taran, şaşırttı.

Neşeli görünmeye çalışsa da bitkin olduğu gözlerden kaçmayan Taran, geceye katılan eski kayınvalidesi Oya Germen'den ise köşe bucak kaçtı.

Boşandıktan sonra mutluluk pozları veren Ayşe Özyılmazel son olarak "O konu benim için kapandı" demişti. Gecenin sonunda Ali Taran ile Ece Gürsel'in Etiler Sarıhan Gusto'da yemek yediği iddia edildi.

Gürsel, iddiaların doğru olmadığını söyleyerek, "Ali Taran'ı ömrümde ne bir yerde görmüşlüğüm, ne selamlaşmışlığım ne de tanışmışlığım var. Tanımadığım, bilmediğim insanlarla yakıştırmayın, lütfen... Hemen yanımda Mehmet Dereli, vardı. Dereli'nin de saçları at kuyruğu olduğu için belki Ali Taran'la karıştırmış olabilirler. Ali Taran, yanımda olsaydı Etiler'in göbeğinde bir mekana neden hiç bir gazeteci gelmedi. Hayatımda bir yıldır kimse yok. İsmail Tunçbilek ile ilişkim bir yıl önce bitti. O süreden beri hayatımda kimse yok. İnsanlar ayrılığı yeni gibi görüyor ama tam bir yıl oldu. Umarım hayatıma düzgün biri girer ama bu Ali Taran değil. Dediğim gibi Ali Taran'ı, ne gördüm ne de selam verdim" diyerek iddiaların doğru olmadığını söyledi.