tv8'deki Zeynep Tunuslu'nun sunduğu 'Alamode' programına konuk olan komedyen Ata Demirer, Avrupa Yakası dizisinde giydiği tişörtlerin nasıl ortaya çıktığını anlattı.

Kendi modasını yaratan Ata Demirer, diziye ilk başladığında bir firmanın bu konuda kendisine çağrışım yaptığını belirterek "Çok güzel tişörtler gönderdi ve ben de kendimi buldum o tişörtlerde" diye konuştu.

Hayattaki en büyük zaaflardan birisini tişört olduğunu vurgulayan Ata Demirer, "Hiç bir şeye para harcamam ama tişörte harcarım. Evde yüzlerce tişörtüm var diyebilirim. Seviyorum yani. Kendimi kendim gibi hissedebiliyorum" ifadesini kullandı.

Tişört giymeyi kendisine yakıştırdığını söyleyen Ata Demirer, onun dışında modayla pek bir ilgisini olmadığını belirtti.

Bu arada Ata Demirer, kendi sloganlarını tişörtlere bastırmak gibi bir düşüncenin oluştuğunu anlatarak "Marmara Denizi ile ilgili mesaj verecek bir kaç tişört yaptıralım mı diye. Çünkü Marmara Denizi ölüyor, atıklar yüzünden falan. Sonra bunun Avrupa'da daha iyi yapıldığını farkettim" dedi ve Hollanda'ya gittiğinde, yazdığı bazı yazıları tişörte bastırıp sahnede giymek istediğini söyledi.

(Televizyon Gazetesi)