Tekirdağ"ın Çorlu İlçesi'nde anne babasının uyuduğu için kapısını kilitledikleri otomobilde bırakarak alışverişe gittikleri 1 yaşındaki bebek, uyanıp ağlamaya başlayınca, çevredekilere heyecanlı anlar yaşattı.

Çorlu"nun en işlek caddesinde otomobillerini park eden çift, araç içinde uyuyan bebeklerini bırakarak alışverişe gitti. Uyandığında yanında anne ve babasını göremeyen bebek ise otomobilin camına vurarak ağlamaya başladı. Otomobildeki bebeği gören vatandaşlar aracın yanına gelerek kapılarını açmaya çalıştı.

Ancak başarılı olamayınca durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri haber merkezi yardımı ile otomobilin plakasından ailenin telefonuna ulaşmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Ağlamayı sürdüren bebeği ise vatandaşlar, otomobilin dışından yaptıkları oyunlarla sakinleştirmeye uğraştı.

15 dakika sonra otomobilin yanına gelen anne kapıları açmaya çalıştı, ancak anahtarın yanında olmadığın fark edince koşarak eşinin yanına gitti. Kısa süre sonra otomobilin yanına gülerek gelen ve adı öğrenilemeyen baba otomobilin kapısını açtı ve bebeğini kucağına alarak "Tamam yavrum geldik" dedi. Bu sırada kendisini ve bebeğini görüntüleyen kameramana ise "İyi çek bebeği ağabeyi" diyen baba, vatandaşların ve polis ekiplerinin tepkisi altında kucağındaki bebekle otomobilin yanından hızla uzaklaştı.

Vatan