Florya´da bugün basın toplantısı yapacak olan Galatasaray Başkanı Adnan Polat´ın konuşmasını FANATİK ele geçirdi...

* Ali Sami Yen"deki Hamburg maçında 2-0 öndeyken, Türkiye"nin en başarılı yönetimi bizdik. Ama saatler 20.45"i gösterdiğinde hain ilan edildik!

* Lincoln konusunda benim dışımda herkes konuştu. Onu satmaya niyetimiz yok. Geldiği zaman konuşuruz.

* Ligde başarısız sonuçlar aldığımız doğru. Ama aynı puanda olduğumuz ve hâlâ şampiyonluktaki en önemli rakibimiz Fenerbahçe"nin üzerine kimse gitmiyor. Nedense her dakika, duyarlı medyamızın baş aktörü biziz.

* Bülent Korkmaz"ı kimseyle tartışmam. Bu konuda beni kimse zorlamasın. O, takımımızın teknik direktörüdür. Konuşulacak bir şey varsa, zamanı gelince konuşulur.

* Aslantepe inşaatında herkes bizi suçluyor. Bu saçmalık. İşçilerin maaşını biz mi veriyoruz? Bizi sadece stadın teslim edileceği tarih ilgilendirir.

* Ekonomik krize rağmen ülkemizin en güçlü ve en pahalı takımını kurduk. Bu yolda devam edeceğiz. Her türlü baskıya rağmen dimdik ayaktayız.

* Kulüp içinde herkese karşı sevgi dolu yaklaşımımız sonucu barış ortamını yarattık, tüm kavgaları bitirdik.

* Takımda sakat oyuncular var, "niye hâlâ düzelemediler" deniyor. Peki Nihat ya da Hamit düzelebildi mi? Tuncay"ın sıkıntıları da ortada. EURO 2008"de 8 oyuncumuzu A Milli Takım"a verdik, halen o turnuvadaki aşırı yüklemenin acısını çekiyoruz. Biz bu sıkıntılardan hiç şikayet etmedik. Ama Futbol Federasyonu bunun karşılığını bizi top oynanmayacak zeminlerde sahaya çıkararak verdi!

* Riva arazisini Mimarlar Odası"ndan geçirdik, Anıtlar Kurulu"ndan da geçti. Her şey hazır. Bu mu başarısız yöneticilik? Kış mevsiminin yağmaladığı Kalamış Tesisleri"ni mükemmel hale getiriyoruz. Diğer tesislerin durumu da ortada. Bu mu başarısız yönetim?

* 2 sene önce alınan Servet Çetin, Mehmet Topal, Emre Güngör, Barış Özbek ve diğerleri nerelerdeydi, şimdi neredeler. Bu mu başarısız yöneticilik?

* Yıllardır başarıya aç basketbol şubemizin durumu, bizimle beraber nerelere geldi. Erkek takımı şampiyonluğa oynuyor, bayanlar da Avrupa"da kupaya gidiyor. Tekerlekli Sandalye takımı hem Avrupa"da hem de Kıtalararası Şampiyona"da kupaya ulaştı. Küme düşen voleybol takımı bu sezon play-off"larda. Su sporlarında tablo ortada. Bu mu başarısızlık?

Sami Yen"e gitmiyorlar
Futbol Federasyonu ile arası açık olan Galatasaray Yönetimi, A Milli Takım"ın 1 Nisan'da Ali Sami Yen Stadı"nda oynayacağı İspanya maçına gitmeme kararı aldı. Başkan Adnan Polat, Ay-Yıldızlı ekibin sınavı yerine, Galatasaray Bayan Basketbol Takımı"nın 2 Nisan'da İtalya"da Taranto ile yapacağı Eurocup final maçını izlemek üzere Çizme"ye hareket edecek.

FANATİK