Konya'da meydana gelen trafik kazasında anne ve iki çocuğu hayatlarını kaybederken kaza yerine gelen babanın hali yürekleri parçaladı.

Kaza, akşam saat 18.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Beyşehir Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen ilk bilgiye göre, Mustafa U.'nun kullandığı 42 FR 102 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan anne Gülümser (30) ile çocukları Mehmet Kemal (7) ve Berat Gürhan Çenesiz'e (1) çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle anne ve iki çocuğu olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobilde yolcu olarak bulunan Kadriye ve Meryem U. da yaralandı. Anne ve çocuklarına çarpan Mustafa U.'nun kullandığı
otomobile ise arkadan gelen Recep D. idaresindeki 42 SC 496 plakalı otomobil çarptı. Olay sonrası iki sürücü de gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

EŞİ VE ÇOCUKLARINI SON KEZ ÖPTÜ

Kazayı haber alır almaz olay yerine gelen baba Ahmet Çenesiz ise, eşi ve çocuklarının cansız bedenleriyle karşılaşınca sinir krizleri geçirdi. Gözyaşlarına hakim olamayan acılı adam, eşi ve çocuğunu dakikalarca öptü. Eşi Gülümser ve 1 yaşındaki oğlu Berat'ı son kez öperek ceset torbasına kendi elleriyle koyan acılı adam, cenaze aracına binerek morga gitti. Kazada hayatını kaybeden genç kadının Konya Numune Hastanesi'nde hemşire olduğu öğrenildi.