Ailesine yük olmamak için sömetre tatilinde para kazanmaya çalışan küçük Deniz, otobanda pişmaniye satmaya başladı. Gişelerde otobüsün altında can verdi.

Okul harçlığını çıkarabilmek için TEM Otoyolu'nun Kaynaşlı gişelerinde pişmaniye satan 15 yaşındaki Deniz Koçyiğit, yolcu otobüsünün altında kaldı. Sömestre tatilinin son gününde meydana gelen kazada feci şekilde ezilerek can veren Deniz'in arkadaşları yasa boğuldu. Düzce Ağa Mahallesi Rıza Malatyalı İlköğretim Okulu yedinci sınıftaki arkadaşları, sırasına çiçek koyarak Deniz'i uğurladı. Dün yapılan cenaze törenine de katılan öğretmen ve arkadaşları Deniz için gözyaşı döktü.

İş bulabildiği zamanlarda ailesinin geçimini sağlamak üzere inşaatlarda çalışan baba Servet Koçyiğit, cenazede gözyaşına boğuldu. Acılı baba, "Deniz en büyük çocuğumuzdu. Bize yük olmamak için çalışıyor, harçlığını çıkarmak istiyordu. İlk kez gittiği Kaynaşlı gişelerinde bu kaza oldu" diye ağladı.

OGS'Lİ OTOBÜSÜ FARK EDEMEDİ

Gişelerde yavaşlayan araç sürücülerine pişmaniye satarak okul harçlığını çıkarmaya çalışan Deniz Koçyiğit, önceki gece Kaynaşlı'ya ilk kez gitti. Kendisine işaret eden bir aracın sürücüsüne doğru koşarken hızla gelen OGS'li yolcu otobüsünü fark edemedi. Küçük deniz, çarpmanın etkisiyle olay yerinde can verdi