Fenerbahçe"yi daha farklı yenilmekten kurtaran milli kaleci, “Düzelmek için elimizden geleni yapıyoruz, ama olmuyor. İnanın en büyük sıkıntıyı biz çekiyoruz” dedi

Gençlerbirliği karşısında sayısız kurtarış yapan kaleci Volkan Demirel maç sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.
Milli kaleci, “Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. İçeride konuşuyoruz daha iyi oynayabilmek için. Fakat bazen sahaya çıkınca konuşulanlar olmuyor. Fenerbahçe şampiyonluğa oynuyorsa eline geçen fırsatları değerlendirmek zorunda. Fakat takım olarak çok kötü oynuyoruz. Hepimiz bunun farkındayız. Düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ama olmuyor. Yine de matematiksel olarak şansımız sürdüğü sürece her şey bitmiş sayılmaz” diye konuştu.

"Avantajı kaçırdık"
Volkan performansıyla ilgili olarak da “Üzerime düşeni en iyi şekilde yapmakla yükümlüyüm. Fakat galip gelemediğimiz sürece benim kurtarışlarımın hiçbir önemi kalmıyor. Arkadaşlarım da çok çabalıyor. İnanın en büyük sıkıntıyı bizler yaşıyoruz. Kimse bizlerin üzülmediğini düşünmesin” ifadelerini kullandı.
Ligde güçlü-güçsüz kavramı kalmadığına dikkat çeken tecrübeli file bekçisi, “Hele ki 3 puanlı sistemde her şey olabiliyor. Bugün kazansaydık çok büyük avantaj sağlayacaktık. Bu köprünün altından çok sular akacaktır. Bu avantajlar bize çok gelecektir. Kimse merak etmesin, umutsuzluğa kapılmasın” dedi.