Ünlü manken Çağla Şikel, önceki gün kayınvalidesi Gülçin Altuğ ile birlikte eşi Emre Altuğ'un oynadığı, kuklalı müzikal 'Avenue Q'nun provasına katıldı.

2003'ten beri Broadway'de kapalı gişe oynayan gösteride sanatçılar ellerindeki kuklalarla sahneye çıkıyor. Yaşanan krize göndermelerin bulunduğu müzikalde aşk da var. Altuğ'un oynattığı kukla ile Demet Tuncer'in oynattığı kukla arasında süren ilişkiyi anlatan bir sahnede de iki kukla sevişiyor. Yanında kayınvalidesi Gülçin Altuğ ile provayı izleyen Çağla Şikel işte tam da bu sevişme sahnesinde kahkaha krizine girdi.

YURTDIŞINDA ÜÇ ÖDÜLÜ VAR
Emre Altuğ ve Demet Tuncer'in bu bölümde yaptıkları seslendirme büyük alkış aldı. Çağla Şikel de eşinin ilk müzikal performansını çok başarılı bulduğunu söyledi. Volkan Severcan, Melis Sökmen, Cenk Sökmen, Ayumi Takano, Melda Gür, Engin Alkan ve Boğaçhan Sözmen'in rol aldığı müzikalin Türkiye yorumunu Volkan Severcan yaptı. 29 Mart'a kadar Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahnelenecek olan müzikalin orjinali; 2004 Tony Ödülleri'nde 'En İyi Müzikal', 'En İyi Müzik', 'En İyi Metin' ödüllerini kazandı ve pek çok övgü aldı.

GAZETEPORT