A Milli Takımımız dün akşamki Bosna Hersek maçında oldukça stresli dakikalar yaşadı. Karşılaşmanın final anlamı taşıması nedeniyle maça çok gergin çıkan oyuncularımız, zaman zaman birbirleriyle sözlü tartışmalara da girdiler.

BU sezon F.Bahçe formasıyla çıktığı maçlarda da sinirlerine hakim olamayan, hatta Manisa maçında Nizamettin Çalışkan"la girdiği diyalog sonrası kırmızı kart gören Emre Belözoğlu, dün de sahanın en negatif elektrik yüklü oyuncusuydu. Özellikle takımda en samimi olduğu kişilerden biri olan Arda"ya birkaç pozisyonda tercihleri ve geri koşmaması nedeniyle fırça atan Emre, 25. dakikada itiraz ettiği için sarı kart da gördü.

SAHANIN bir başka sinir küpü oyuncusu da sakin kişiliğiyle tanınan Semih Şentürk"tü. Özellikle maçın ikinci yarısında rakip kaleye atılan şutların bir türlü gol olmamasıyla heyecanıyla birlikte sinir katsayısı da yükselen Semih, bir pozisyonda pas vermek yerine kalaye şut atan Sercan"ı “Neden şut atıyorsun da pas vermiyorsun?” diyerek haşladı.

SEMİH birkaç kez de kaleci Supiç"in üzerine giderek rakibinin sinirlerin bozmaya çalıştı. Rakibine kırmızı kart göstermeyi hedefleyen Semih bu amacına ulaşamadı. / vatan