Aydın Kuşadası, Bodrum ve çeşitli tatil beldelerine giden Aydın-Söke yolu üzerinde bulunan Novoda Outlet Söke’nin ziyaretçileri Emre Altuğ ile coştu. Gün boyu 40 bin kişinin ziyaret ettiği alışveriş merkezi, akşam saatlerinde konseri izlemeye gelen yaklaşık 20 bin kişiye ev sahipliği yaptı. 
Gençlerin sevgilisi haline gelen ünlü sanatçı Emre Altuğ, Novada Outlet Söke’deki konserinde hayranlarına müzik ziyafeti verdi. Sahneye çıkan sanatçı hala alışveriş yapanların olduğunu görünce “Çok alışveriş yaptınız, yeter artık, gelin!” diyerek onları da konser alanına davet etti. 
Gençlerin büyük ilgi gösterdiği sanatçı gördüğü ilgiden memnuniyetini ifade ederken davet gelirse Söke’nin düşman işgalinden kurtuluş günü olarak kutlanan 6 Eylül’de tekrar Söke’ye gelebileceğini söyledi. “Annem İzmirli olduğu için kendimi Egeli olarak görüyorum” diyen sanatçı, Ege’nin sıcak insanlarını çok sevdiğini sözlerine ekledi. 
Beğenilen şarkılarını dinleyiciler için seslendiren sanatçı, yoğun istek üzerine iki kere seslendirdiği Cem Karaca’nın “Resimdeki Gözyaşları” şarkısının ardından büyük alkış aldı. Sanatçı daha önce bu şarkıyı sanal ortamda duyurmuş ve 3 günde 100 bin tıklama almıştı. 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png18.20120701205400.jpg