Tarımsal Yayım ve Hizmet İçi Eğitim Merkezi"nde düzenlenen törene Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, Aydın İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mürsel Sevindik, Söke İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin, Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü amirleri ve personelleri katıldı.
Törende İlçe Emniyeti açısından 2010 yılı değerlendirmesi yapan Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke İlçe Emniyeti"nin başarılı olarak nitelendirilebileceğini söyledi. Firari suç sanığı ve faili meçhul olayın bulunmadığını belirten İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, “Bu durum başarının en güzel göstergesi” dedi.
Elde edilen başarı çıtasının daha yukarıya çıkarmanın önde gelen görevlerinden biri olduğunu ifade eden Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer; “Başarılar asla rehavet getirmemeli. Polis aldığı tüm istihbaratları değerlendirmeli ve sonuçlandırmalıdır. Bunlar layıkıyla yapıldığında başarı kaçınılmazdır” dedi.
Yapılan konuşmalar sonrasında 2010 yılında görevlerinde başarılı görülen polislere ödülleri verildi. İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin"in başarı belgesi İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer tarafından verilirken, daha sonra diğer emniyet personeline ödülleri İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Aydın İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mürsel Sevindik, Söke İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin tarafından verildi.